Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر حسن خداپرست افزود: میزان پذیرش روزانه بیماران کرونایی در بیمارستان قائم(عج) به ۴۶ نفر رسیده و میزان ترخیصی به ۵۰ نفر رسیده است که در این آمارها شاهد کاهش ۵۰ درصدی میزان پذیرش، افزایش۷۵ درصدی موارد ترخیصی و بهبودیافته و کاهش ۴۵ درصدی موارد فوتی هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه این بیمارستان ۱۱۲ نفر است  که به نسبت ۱۲۰ نفر روزهای قبل کاهش یافته، ضمن این که تعداد بیمار در انتظار تخت ICU هم کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) با بیان این که همکاری مردم در روزهای اخیر بیشتر شده و امیدواریم که تداوم داشته باشد تا در روزهای سرد سال نگرانی‌ها کمتر باشد گفت: وضعیت فعلی ناشی از افزایش میزان همکاری مردم با مدافعان سلامت است.
خداپرست افزود: در بحث تامین تجهیزات پزشکی در حال حاضر مشکل خاصی نداریم و از زمان راه‌اندازی سی‌.تی‌.اسکن جدید و همچنین نصب دستگاه‌های اکسیژن‌ساز جدید سطح کمی و کیفی خدماتی که به بیماران کرونایی و غیرکرونایی در بیمارستان قائم(عج) ارائه می‌شود افزایش پیدا کرده و خوشبختانه دغدغه‌های هفته‌های قبل را نداریم.
طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۱۰ تن  دیگر در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و هم اکنون هفت هزار و ۶۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ نیز در بخش‌های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
طبق آمار رسمی وزارت بهداشت از دیروز شنبه تا امروز یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۸۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و سه هزار و ۴۳۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به پنج میلیون و ۱۲۹ هزار و ۴۰۷ نفر رسید.
همچنین تا کنون چهار میلیون و ۳۶۲ هزار و ۸۱۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
هفت هزار و ۶۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۹ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۲۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است
۱۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۸۵۸ نفر هم دُز اول واکسن کرونا و ۹ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۶۶۹ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۹ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۲۷ دُز رسید.
در حال حاضر ۲۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۴۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۵۸ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد واکسن کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد واکسن کووید 19 ویروس کرونا مشهد واکسن کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله