Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمود پرهام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم صبح چهارشنبه در جلسه هفتگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد ضمن ارائه گزارش جامعی از وضعیت کرونا و زیرساخت‌های درمانی استان بیان کرد: از ابتدای شیوع بحران کرونا طبق گزارش وزارت بهداشت بیش از ۱۳۷ هزار مراجعه به مراکز درمانی در سطح استان داشتیم که منجر به بستری ۲۹ هزار نفر در بیمارستان‌های قم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: از مجموع ۲۹ هزار بستری در بیمارستان‌های قم، ۸۸ درصد بهبود یافته و ۱۲ درصد نیز متأسفانه فوت شده‌اند.

پرهام با بیان اقدامات و برنامه‌های صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی در طول این بحران در قم افزود: تأمین تجهیزات، نیروی انسانی و پشتیبانی از مواردی بود که از روز‌های اول با چالش مواجه شد، اما با تلاش مضاعف و حرکت‌های جهادی مسئولین دانشگاه خوشبختانه این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم در این زمینه ۴۲۷ نیروی انسانی در جهت خدمت رسانی بهتر به بیماران از طریق بکارگیری پرستاران مشمول طرحی، قرارداد‌های ۸۹ روزه و همچنین استخدام به مراکز آموزشی درمانی اضافه شد.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم تأمین اکسیژن برای بیماران تنفسی استان به عنوان چالشی بزرگ در ابتدای بحران با آن روبرو بودیم برای حل این مشکل ضمن تقویت دستگاه‌های اکسیژن ساز مراکز درمانی، ۴ تانک برای ذخیره سازی اکسیژن خریداری شد.

او افزود: راه اندازی بیمارستان امیرالمومنین و شهدای ارتش یکی دیگر از دستاورد‌های این ایام بود، با توجه به نیاز ضروری استان به افزایش تخت بستری این بیمارستان‌ها راه اندازی شدند و با وجود تهدید‌ها و بحران این تهدید‌ها به فرصتی برای افزایش زیرساخت بیمارستانی و تخت‌های درمانی تبدیل شد.

معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۳ دستگاه سی تی اسکن، ۵۲ دستگاه دیالیز، ۷۶ دستگاه ونتیلاتور، ۲۸ عدد تشک مواج، ۵۰ مانیتورینگ و همچنین بیش از ۸۰۰ دستگاه پالس اکسی متر، تجهیزاتی بود که با کمک وزارت بهداشت به مراکز درمانی قم اضافه شد.

پرهام تاکید کرد: راه اندازی بخش‌های بستری موقت در جهت تزریق و پایش بیماران در مراکز آموزشی درمانی و همچنین مجوز تزریق رمدسیور به درمانگاه بقیه الله را یکی از علل کاهش بستری بیماران در پیک پنجم بود و طبق گزارش وزارت بهداشت از ابتدای شروع کرونا تاکنون بیش از ۱۳۷ هزار نفر به مراکز درمانی استان قم مراجعه کرده که از این تعداد ۲۹ هزار نفر بستری شده‌اند.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم درصد از بیماران بستری در مراکز با بهبود نسبی ترخیص و ۱۲ درصد نیز متأسفانه فوت شده که اکثر این فوتی‌ها در سنین ۶۰ الی ۷۰ سال بوده‌اند.

پرهام از دلایل افزایش مرگ و میر در طی پیک‌های خطرناک گذشته در قم؛ دیر مراجعه کردن بیماران به مراکز درمانی است به طوری که اکثر مراجعین در بدو ورود به مراکز درمانی بدحال هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه شاخص تخت ICU به جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی قم از متوسط کشوری پایین‌تر است، افزود: نیازمند افزایش تخت‌های ویژه در مراکز درمانی استان هستیم، هرچند شاخص نیروی انسانی نیز در حد استاندارد نیست.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم مراکز درمانی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)